ΝΕΑ | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Στις 11 Ιουλίου 2019 έλαβε χώρα η ετήσια συνάντηση προόδου του ερευνητικού προγράμματος “ΕΔΚ 00284” στο πρώην Αλεξάνδρειο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης (Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδoς).
Η  ΥΔΡO│ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ Ε.Π.Ε. πιστοποιήθηκε για τη νέα έκδοση του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας που εφαρμόζει κατά ISO 9001 : 2015. To πεδίο πιστοποίησης της εταιρείας είναι:
Εκδόθηκε η ΑΠ ΕΥΔΕ-ΕΤΑΚ 1897/04-06-2018 Απόφαση της Γενικής Γραμματέως Έρευνας & Τεχνολογίας με θ
Εκπρόσωποι της Υδροδιαχείρισης συμμετείχαν στο “European Water and Waste Water Industry Forum”, το οποίο έλαβε χώρα στις 27 - 29 Νοεμβρίου 2017 στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας ENDRESS & HAUSER στη Βασιλεία.
Η ΥΔΡΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΠΕ συμμετείχε ως χορηγός στην 28η Τακτική Γενική Συνέλευση της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. που πραγματοποιήθηκε στην Αρτα στις 1&2 Ιουνίου 2017.
Συμμετοχή της Υδροδιαχείρισης στην ημερίδα «Κλείνοντας τον κύκλο νερού: επαναχρησιμοποίηση λυμάτων από το χωράφι ως τη βιομηχανία».
Η ΥΔΡΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΠΕ αναδείχθηκε ως η ανάδοχος εταιρία στο διαγωνισμό «Παροχή Υπηρεσιών εντοπισμού αφανών διαρροών στο δίκτυο ύδρευσης της Ε.Υ.Α.Θ. Α.Ε.». Στα πλαίσια της σύμβασης με την Ε.Υ.Α.Θ.
Στα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α. Γρεβενών έλαβε χώρα στις 19 Μαΐου 2016 η παράδοση και η εγκατάσταση του προβλεπόμενου εξοπλισμού και των ηλεκτρονικών αρχείων εργασίας του Συστήματος Τηλεμετρίας-GIS-Υδραυλικής Προσομοίωσης Δικτύου Ύδρευσης της πόλης των Γρεβενών.
Στις 31.03.2016 δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό  “Waste and Biomass Valorization” του εκδοτικού οίκου Springer, τo άρθρο με τίτλο “Energy Recovery and Treatment of Winery Wastes by a Compact A
Συμμετοχή της Υδροδιαχείρισης στην εκδήλωση «Νερό: Το ΑΠΘ στο σταυροδρόμι της έρευνας και της απασχόλησης» στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα του Νερού με θεματική ενότητα «Νερό και απ
Στα γραφεία της εταιρίας, την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου έγινε η κοπή πίτας για το έτος 2016. Πολλές ευχές για μια ποιοτικότερη χρονιά!
Ομιλία στην ημερίδα: «Παρόν & Μέλλον στη Χρηματοδότηση της  Έρευνας & Καινοτομίας» την Τρίτη 1.12.2015 στο Αμφιθέατρο «NOESIS» στο πλαίσιο των Δράσεων Πληροφόρησης και Δημοσιότητας της ΕΥΔΕ ΕΤ
Στελέχη της εταιρίας παραβρέθηκαν στη διοργάνωση «Water Technology & Enviroment Control Exhibition & Conference» στο Τελ Αβίβ όπου συγκεντρώνεται το ενδιαφέρον της ΝΑ Μεσογείου στον τομέα νερο
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πρώτη φάση της βελτιστοποίησης του σχεδιασμού του Δικτύου Ομβρίων της βιομηχανικής περιοχής 3 οριζοντιογραφικά και μηκοτομικά κύριων και συλλεκτήριων αγωγών.